Bine ati venit in lumea mea!

Dragele mele, am reusit, incet, incet sa imi creez un blog, pasi mici dar siguri, ma "mut" de pe pagina Facebook, pe un blog destinat lucrarilor realizate in tehnica quilling.
Multumesc Maria, ai fost omul care m-a determinat sa creez acest loc! Te imbratisez!
Va urez bun venit in lumea mea si va doresc "odihna placuta" :)

Comentarii

  1. Cu zambete si bucurii sa ai presarat drumul creatiilor quilling! Ma bucur sa-ti fiu aproape si sper ca si de acum incolo sa gasesti in jurul tau oameni care sa te indemne la a lucra, a decora, a orna, a crea frumuseti! Mii de imbratisari! Sper din tot sufletul la anul sa sarbatorim un an de "Quilling by Florenta" si alte bucurii petrecute in acest rastimp!
    Felicitari si mult succes! :)
    Cu mare drag,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!BRAVO! INTR-ADEVAR A FOST O ODIHNA PLACUTA SA INTRU PE BLOGUL TAU MONICA! Lucrari deosebite, pline de dragoste si truda! Te imbratisez cu drag! Domnul te-a binecuvantat si pe tine cu un nou nascut: arta si talentul de a rula hartia! Sa ai grija de acest talent, foloseste-l la maxim! Ne vei uimi mereu cu ceea ce va iesi din mainile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beatrice, te imbratisez, cu mult dor...ce dor imi este de tine si de vremea cand ne vedeam zilnic iar copii se jucau si invatau impreuna! Abia astept sa ne intalnim!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acorduri de vioara

Inceput de an!