Concurs National de Martisoare

Desi concursul s-a finalizat in 20.03, blogul meu a aparut dupa terminarea concursului, de aceea abia acum scriu si multumesc celor care au fost alaturi de mine.
http://copiisimame.wordpress.com, au organizat in luna martie Concursul National de Martisoare editia a II-a. In cadrul concursului au existat 2 sectiuni, cea pentru copii si cea pentru adulti.
Am participat la acest concurs cu lucrarea LILIAC.
Bucuria a fost mare cand a sosit festivitatea de premiere, lucrarea fiind aleasa ca fiind cea mai buna. Multumesc http://copiisimame.wordpress.com, pentru acest concurs!
Aici, la copiisimame, gazdele sunt doua fete deosebite, pasionate de lucru manual, de frumos si original, Maria si Vali. Ele au creat un spatiu destinat mamelor in cautare de proiecte pentru puii lor. Un loc minunat cu ideei originale.
Incet, dar sigur veti deveni o referinta pentru mamici, bunici, copii. Multumesc ca existati!
Multumesc Oana Nicolau,  http://www.creahobbycraft.ro/
 Oana a creat un spatiu in care noi, cei pasionati de lucru manual sa putem alege produsele de care avem nevoie la cea mai buna calitate. Vizitati magazinul Oanei, magazin de care sper sa auda, sa vada cat mai multa lume, astfel sa devina unul de REFERINTA, pentru Romania.


Comentarii

  1. Multumim Monica! Am fost onorate sa te avem alaturi si multumim pentru gandurile tale bune! Te imbratisam cu mare drag si iti dorim mult succes! Felicitari inca o data pentru premiul si ne bucuram ca diploma din concurs iti este atat de draga!
    Primavara minunata iti dorim!
    Cu drag,
    Maria si Vali

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acorduri de vioara

Inceput de an!